Rahsia Buat Duit Di Internet Dibongkar... sila baca hingga habis!

 

"Teknik Membina Laman Web Yang Menjual Di Internet Walaupun Anda BUKAN Pakar IT ... 100% Secara Praktikal Step by Step - D.I.Y"

 

 

 

Lihat bukti di bawah...

 

Notis: Maaf... Bukan Untuk Menunjuk-Nunjuk. Tetapi Sebagai Bukti Dan Motivasi

Kepada Anda Bahawa Teknik Yang Saya Gunakan Ini Memang Berkesan. Jika Tahu Caranya!

 

Penyata e-Banking 1/7/2008 - 31/7/2008 (bulan Julai) = RM124,823.82

 

 

 

Penyata e-Banking 1/6/2008 - 30/6/2008 (bulan Jun) = RM107,078.94

 

 

Daripada: Zaki Yusof

Tarikh:

Per: Rahsia Dari Guru Dibongkar!

 

Salam Sejahtera Sahabatku,

Penyata kewangan di atas adalah diambil dari salah satu penyata kewangan syarikat 100%  milik saya sepenuhnya (tiada rakan kongsi). Bayangkanlah wang masuk ke dalam akaun saya setiap hari walaupun saya sedang tidur, membeli belah, makan angin atau sedang buat apa saja tak kira siang atau malam.

Ini barulah betul-betul 4D namanya.. Oopps! bukan 4 Digit empat nombor tu ekor ya... Haram tu.

4D = Duduk Diam Dapat Duit.

 

 

 

“Anda Tidak Perlu Berjumpa Sesiapa Pun Untuk Mula Menjana Wang Di Internet Dengan Teknik Ini”

Saya tak perlu bersusah payah mencari pelanggan, tak perlu tergesa-gesa dalam kesesakan semata-mata untuk temujanji dengan pelanggan, tak perlu kering air liur berulang-ulang cerita yang sama kepada pelanggan. Bahkan pelanggan pula yang mencari-cari saya. Hinggakan saya yang terpaksa membuat temujanji untuk mereka.

Malah 100% perniagaan ini boleh dijalankan secara automate atau autopilot.

Yang menarik lagi potensi pelanggan saya berada di merata-rata tempat tanpa sempadan. Dengan kata lain, di seluruh dunia. Inilah marketing yang hebat namanya.

Yang paling penting banyak menjimatkan masa dan kos. Tahu-tahu sahaja pelanggan terus membuat bayaran ke akaun bank seperti di atas.

 

 

 

Anda Nak Tahu Rahsianya?...  

Ikhlas saya beritahu... rahsianya adalah jalankan perniagaan Internet.

Adakah anda juga bercita-cita untuk menjalankan perniagaan Internet anda sendiri sejak dulu lagi? Tetapi masih tidak tahu bagaimana untuk memulakannya?

Adakah anda gagal kerana tidak tahu bagaimana untuk membina perniagaan Internet anda sendiri walaupun tiada produk untuk dijual?

 
 

 

Anda Tidak Perlukan Produk Anda Sendiri

Untuk Memulakan Perniagaan Internet. Saya

Juga Tiada Produk Sendiri...!

Sebenarnya untuk mula menjalankan perniagaan Internet, anda tidak perlu menunggu sehingga ada produk sendiri. Anda hanya membuang masa saja jika asyik memikirkan "aku tak ada produk"..."aku tak ada produk". Akhirnya anda tak kemana pun!

Sebenarnya anda boleh menjual produk orang lain di Internet. Samada produk tersebut adalah produk fizikal, digital ataupun perkidmatan. Saya juga tidak memiliki produk sendiri. Semua produk yang saya jual di Internet adalah produk orang lain juga.

 
 

Bagaimanakah Dengan Teknik Ini Saya

Boleh Menjana RM5 - 6 Angka Jualan Setiap Bulan?

 

Bunyinya macam pelik... tetapi inilah hakikatnya kerana rahsia perniagaan ini belum ramai yang tahu!

 

 

 

"Pastikan Anda TIDAK Terjebak

Dengan Skim Haram Internet Lagi!" 

 

"Bagaimana Menjana Pendapatan Lumayan Dari Perniagaan

Internet Yang Sebenar?"

 

 

 

 

 

Anda mungkin telah menghadiri beberapa kursus atau seminar Internet, membaca banyak buku atau ebook, membelanjakan sejumlah wang, memperuntukkan masa dan bermacam-macam lagi usaha demi untuk mencapai matlamat tersebut namun masih buntu mengenainya. Satu sen pun anda belum berjaya menjana wang dari Internet!

 

 

 

Yang Peliknya Hanya Pasaran Malaysia Sahaja!

 

Usahlah anda terlalu ghairah  kepada pasaran luar negara sana. Apa kata, sebagai permulaannya anda tumpukan dulu hanya untuk pasaran Malaysia sahaja (seperti yang saya buat sekarang). Ia sudah cukup luas sebenarya. Macam orang kata "makan pun tak habis!"

 

Apapun alasan anda, sebenarnya selagi anda belum memiliki kemahiran ini, bermakna anda sebenarnya belum lagi memulakan perniagaan Internet anda sendiri.

 

 

 

 

Latarbelakang Saya

Nama saya Mohamad Zaki bin Mohamad Yusof. Berkelulusan B.Sc (Hons) Comp. Science (UTM). Ikuti kisah pengalaman sebenar saya yang kini menjadikan perniagaan Internet sebagai profesion sepenuh masa.

Bersama rakan-rakan perniagaan Internet Malaysia dalam Gathering Day 2008

termasuk jutawan Internet Malaysia, Dr. Irfan Khairi.

Bulatan biru itulah saya...

 

 

Bersama rakan-rakan perniagaan Internet Malaysia di program Cuti Santai 2010.

 

 

 

 

Walaupun saya berkelulusan IT namun saya tidak pernah mengenali perniagaan Internet sebelum ini. Ini kerana Perniagaan Internet tidak diajar dimana-mana Universiti atau pun sekolah!

Jika anda ingin mempelajarinya maka anda perlu mempelajarinya sendiri atau menghadiri mana-mana kursus perniagaan Internet yang sebenar.

Saya mula mengenali dan mempelajari perniagaan Internet pada tahun 2004. Saya banyak mempelajarinya melalui pembacaan dan penyelidikan. Antaranya daripada jutawan-jutawan Internet Marketer (IM) yang terkenal dan berjaya seperti Mike Filsaime, mendiang Corey Rudle, Derek Gehl dan ramai lagi.

Bersama Derek Gehl.

Jutawan Internet terkenal antarabangsa.

 

Sejak itu saya sangat meminati perniagaan Internet! Maka pada bulan Januari 2006 saya telah memulakan perniagaan Internet saya sendiri.

Waktu itu secara sambilan sahaja. Bertugas sebagai Senior IT Engineer di sebuah syarikat GLC (Government Linked Company). Walaupun bergaji lumayan namun perniagaan Internet secara sambilan juga telah menyumbang pendapatan tambahan buat saya.

Setelah hampir dua tahun menjalankan secara sambilan, akhirnya saya mengambil keputusan meletak jawatan. Walaupun hampir 12 tahun kerja makan gaji.

Ia adalah suatu keputusan yang sukar namun memandangkan perniagaan Internet saya semakin berkembang, saya perlu memilih satu di antara keduanya.

Lihatlah senarai penerimaan bayaran produk perniagaan Internet saya...

 

 

Maka saya mengambil keputusan untuk memberi sepenuh perhatian kepada perniagaan Internet saya. Dan ia adalah keputusan yang tepat!

 

Bukan niat saya untuk membangga diri, namum Alhamdulillah... perniagaan Internet saya hari ini boleh menggantikan pendapatan makan gaji dulu.

 

 

 

Pendapatan Perniagaan Internet Boleh Meningkat

Setiap Bulan Kalau Dibuat Dengan Cara Yang Betul

 

Penyata Akaun Bulanan Yang Lepas-Lepas...

 

Penyata 1/2/2008 - 29/2/2008 (bulan Febuari) = RM42,239.52

 

 

Penyata 1/1/2008 - 31/1/2008 (bulan Januari) = RM35,467.50

 

 

Penyata 1/12/2007 - 31/12/2007 (bulan Disember) = RM30,059.55

 

 

Apa pentingnya penyata kewangan di atas? Bagi yang menjalankan perniagaan sendiri, penyata kewangan syarikat sangatlah penting kerana ia akan menentukan layak atau tidak untuk anda memohon sesuatu pinjaman.

 

Contohnya sekiranya anda ingin membuat pinjaman kereta atau rumah, maka pihak bank akan melihat sejauh mana kukuhnya status kewangan syarikat anda dengan melihat transaksi keluar masuk penyata kewangan tersebut.

 

Penyata bank di atas bukan saya reka sendiri. Ya... mungkin anda syak saya boleh keluar masukkan duit dari akaun lain ke akaun syarikat saya ini. Tapi... saya sama sekali tidak berbuat demikian. Saya boleh buktikan kepada anda bukti pembelian pelanggan-pelanggan saya yang disimpan sebagai rekod belian.

 

Terdapat beribu-ribu rekod belian pelanggan di dalam fail di pejabat saya! 100% adalah dari pelanggan Internet.

 

 

 

Ini Baru Betul... Bukan Skim Cepat Kaya, Bukan Pelaburan Internet, Bukan MLM, 

Bukan Sistem Autodownline!

 

 

 

Tetapi...

 

 

Lagi bukti Perniagaan Internet Sebenar

Yang Menguntungkan...

 

Transaksi penerimaan bayaran (Payment Received). Ingat! Pasaran produk ini hanya dalam negara sahaja tetapi transaksi dari akaun Paypal juga adalah lumayan.

Lihat wang masuk terbesar dalam bulan Julai, sehari USD4,216.07 = RM13,069.81

 

 

 

Lihat wang masuk terbesar dalam bulan May, sehari USD1,082.47 = RM3,355.65

 

 

Gambar di atas adalah snapshot dari penerimaan bayaran dalam akaun Paypal. Transaksi akaun paypal ini bukanlah sumber pendapatan utama saya. Tetapi walau bagaimanapun ia tetap menyumbang lebih daripada belanja keperluan barang-barang dapur sebulan.

 

Duit yang terdapat di dalam akaun paypal ini saya boleh keluarkan dari mesin ATM bila-bila masa sahaja. Senang sangat sebenarnya. Bak kata orang, cucuk jer... macam guna kad ATM yang biasa kita gunakan tu! Tapi bukanlah kad ATM Meps yang biasa tu. Nak tahu caranya? Saya akan kongsikan dengan anda nanti...

 

Lagi bukti Perniagaan Internet sebenar yang menguntungkan...

Transaksi penerimaan bayaran daripada pelanggan yang membayar menggunakan kad kredit.

Senarai transaksi pelanggan yang membuat bayaran menggunakan kad kredit secara online. Semuanya dibuat secara auto dan saya akan mendapat e-mel pembayaran sekiranya bayaran dilakukan oleh pelanggan.

 

 

 

Kelebihan mengadakan sistem bayaran kad kredit ialah kerana ia dapat meningkatkan jualan sebanyak 40%. Saya menggunakan kemudahan pembayaran kad kredit dari salah sebuah syarikat di Malaysia. Anda ingin tahu syarikat mana? Tunggu...

 

Setiap minggu bayaran tersebut akan terus dikreditkan secara otomatik ke dalam akaun bank syarikat saya tanpa perlu saya membuat sebarang proses lagi.

 

Inilah yang dikatakan mudah menjalankan perniagaan di Internet.  Anda tidak perlu memiliki kad kredit pun untuk memiliki sistem seperti ini.

 

Ia tidak memerlukan modal yang besar dan syarat-syarat yang ketat untuk memiliki kemudahan pembayaran kad kredit secara online seperti ini.

 

Jangan anda tertipu dengan program di luar sana yang menawarkan ribuan ringgit untuk memiliki sistem pembayaran kad kredit secara online seperti ini. Ianya sebenarnya tidaklah semahal yang anda sangkakan dan tidak sukar untuk anda memasangnya.

 

 

 

Jumlah bayaran bulan tersebut: RM854.70. (110.16 kg)

Semakin banyak tempahan semakin banyaklah penghantaran yang perlu dibuat

dan semakin banyak bayaran yang perlu dibuat kepada Pos Laju.

 

 

Paparan di atas adalah sebahagian daripada senarai barangan produk fizikal yang dihantar secara pos. Sejak beberapa tahun lalu, produk-produk saya menggunakan penghantaran melalui Pos Laju dan Pos Ekspres.

 

Mengapa saya memilih Pos Malaysia sebagai kurier pilihan? Sebabnya ialah sistem penghantarannya boleh dipercayai dan mudah untuk membuat semakan. Ia juga ada jaminan tuntutan jika berlaku kelewatan.

 

Oleh kerana pesanan yang semakin meningkat, syarikat saya mempunyai akaun penghantaran khas dengan pihak Pos Laju. Setiap hari mereka akan datang terus ke pejabat saya untuk membuat pungutan. Ini banyak menjimatkan masa saya dan kakitangan saya tanpa perlu beratur di pejabat pos lagi!

 

Anda juga boleh membuka akaun dengan Pos Laju... dan bayarannya adalah RM0 Free! Bagaimana caranya? Tunggu...

 

 

 

Anda Sememangnya Silap Jika Menganggap

Semua Yang Ada Di Internet Itu NEGATIF!

Ini kerana saya menggunakan cara perniagaan Internet yang betul seperti yang saya pelajari dan telah pun saya lakukan.

Saya juga terpaksa menggaji kakitangan untuk membantu menguruskan urusan perniagaan Internet dari keselesaan pejabat saya!

Urusan pentadbiran dan pengurusan pesanan (order) saya serahkan kepada kakitangan saya manakala urusan teknikal saya sendiri yang melakukannya.

Hari ini perniagaan Internet di Malaysia mula berkembang dan semakin mendapat perhatian. Potensinya memang ada cuma kita perlu belajar tekniknya. Kerana jika kita tidak mempelajarinya maka kita hanya membuang masa dan wang ringgit sahaja.

 

 

Sebenarnya Penggunaan Internet Boleh

Meningkatkan Keuntungan Perniagaan Anda

Jika Anda Bijak Dan Tahu Mengambil

Kesempatan Ke Atasnya!

 

Saya percaya mungkin anda pernah mendengar atau tahu apa itu Perniagaan Internet? Ramai rakan-rakan menyatakan perniagaan Internet adalah sesuatu yang menyeronokkan.

Ya! memang benar kerana melaluinya perniagaan anda boleh beroperasi 24jam sehari7hari seminggu.

Tanpa cuti dan berterusan setiap masa walaupun anda sedang tidur, makan, bercuti atau apa saja yang anda mahu lakukan!

Dan yang paling menyeronokkan ialah akaun bank anda akan menerima pembayaran bila-bila masa sahaja tidak kira di mana atau apa saja yang anda lakukan tanpa anda perlu keluar untuk menjual.

Saya bukanlah orang yang pandai untuk menjual secara 'face to face' namun semua jualan produk saya dilakukan oleh 'jurujual Internet' saya. Beliau tidak pernah cuti dan begitu setia menjual.

Anda tidak perlu lagi setiap masa berjumpa prospek untuk menjual sepertimana tugas seorang jurujual konvensional.

Ini menjimatkan banyak masa dan perbelanjaan saya berbanding cara jualan konvensional sebelum ini.

Biarkan proses jualan dilakukan oleh 'jurujual Internet' dan anda hanya menunggu untuk menerima pembayaran. Samada pelanggan anda akan e-mel, sms atau menelefon anda mengatakan duit bayaran sudah dibuat!

Bukankah mudah begitu?

Begitulah canggihnya medium Internet jika anda bijak mengekploitasikannya.

Adalah satu kesilapan besar jika anda beranggapan bahawa apa saja yang ada di Internet itu negatif! Ini kerana anda sebenarnya boleh menjana pendapatan lumayan melalui Internet hanya jika anda tahu caranya.

Sebenarnya ia bergantung kepada sejauh mana anda pandai memanfaatkan teknologi Internet itu sendiri. Adakah anda beranggapan istilah tentang 'Internet' itu sama?

Hakikatnya ia berbeza di antara  'Perniagaan Internet', 'Program Internet' dan 'Pelaburan Internet'.

 

Anda mestilah memilihnya dengan betul!

 

 

Perniagaan Internet

 Program Internet

Pelaburan Internet

Anda ada produk dan anda jual di Internet. Caranya adalah melalui Laman Web Jualan.

 

Produk untuk perniagaan Internet boleh dikategorikan kepada 3 jenis:

1- Produk fizikal.

2- Produk digital.

3- Perkhidmatan.

Ketiga-tiganya anda boleh jual di Internet!

Perniagaan adalah milik anda sepenuhnya!

Anda boleh 100% mengawal perniagaan anda!

Banyak perkara boleh  dijimatkan seperti promosi, kaedah penerimaan bayaran,  penghantaran dan lain-lain melalui Internet.

 

Anda tidak memiliki perniagaan tersebut tetapi anda mempromosikan perniagaan mereka melalui produk-produk  tersebut di Internet.

 

Contoh:

-Affiliate.

-Adsense

-Sistem MLM melalui Internet.

-Sistem Autodownline Internet.

Produk bukan milik anda. Anda hanya mempromosikan sahaja!

Anda tiada kawalan terhadap produk tersebut.

Anda perlu mempunyai prospek dan trafik laman web yang tinggi untuk menjana keuntungan dari program tersebut.

 

Anda melabur di dalam sesuatu skim pelaburan melalui Internet.

 

Contoh Pelaburan Internet:

-SwissCash

-ABFund

-WinLi Fund

-FOREX

Produk bukan milik anda.

Anda melabur dan mendapat pulangan mengikut peratus keuntungan yang ditetapkan.

Anda perlu berhati-hati dan mahir dengan sistem pelaburannya kerana ia berisiko tinggi.

Pelaburan Internet telah diharamkan oleh kerajaan Malaysia mulai 12hb. April 2007.

 

 

Kini... Fokuskan Rancangan Anda Hanya Kepada Perniagaan Internet. Mengapa?

 

 

 

 

Cuba Fikirkan Logiknya Formula Saya Ini?

 

Setiap laman web adalah "Perniagaan Internet" anda.

Pendapatan bulanan

Laman Web Jualan 1 - jual produk A

RM1,500

Laman Web Jualan 2 - jual produk B

RM900

Laman Web Jualan 3 - jual produk C

RM2,000

Laman Web Jualan 4 - jual produk D

RM2,200

Jumlah Pendapatan:

RM6,600

 

Cuba bayangkan jika anda mempunyai beberapa buah lagi laman web jualan. Binalah seberapa banyak laman web (dengan teknik yang betul) supaya pendapatan anda akan lebih berganda dan terus berganda.

 

Alangkah baiknya jika anda tahu cara membina laman web jualan anda sendiri. Jika tidak, anda perlu mengupah webmaster untuk membinanya.

 

Tahukah anda bagi setiap laman web kebiasaannya harga upahnya ialah antara RM600-RM2500 bergantung kepada permintaan dan jenis laman web yang anda inginkan.

 

Belum dikira jika anda ingin mengemaskini kandungannya apabila ada perubahan kelak! Ia tentu akan mengambil masa dan kos tetapi anda sudah tentu inginkan perubahan segera serta menjimatkan belanja.

 

Awas! anda jangan sesekali menggunakan laman web percuma untuk perniagaan Internet anda kerana beranggapan ia boleh menjimatkan kos! Anda mesti memiliki domain laman web anda sendiri jika anda ingin menjalankan perniagaan Internet yang sebenar.

 

 

 

Mahukah Saya Tunjukkan Cara-Cara Menjimatkan Kos RM dan Masa Anda? Supaya Anda Boleh Buat Sendiri (Do It Yourself - D.I.Y)!

 

 

Lihat Anggaran Kos Membina Laman Web: UPAH vs DIY

 

Item

Perkara

Kos UPAH

DIY

1

1 Domain & Webhosting

RM150

RM150

2

Jumlah 5 mukasurat

RM500

RM0

3

Kemaskini setiap mukasurat

RM50

RM0

4

Membuat akaun e-mel

RM25

RM0

Jumlah Kos

RM725

RM150

 

Bandingkan Harga Upah Dan Buat Sendiri (DIY)!

 

 

 

 

Yang Mana Pilihan Anda? Sudah Tentu

Jika Anda Boleh Membinanya Sendiri.

Sebenarnya Ianya Mudah Dan Lagi Murah!

 

Ramai yang menganggap kos membina laman web adalah mahal dan cara membinanya sangat teknikal. Hakikatnya tidak sedemikian kerana ia boleh dipelajari oleh sesiapa saja walaupun anda bukan pakar IT.

 

Ramai juga yang beranggapan asal saja ada laman web anda sudah boleh menjadi jutawan di Internet dalam sekelip mata! Saya nasihatkan anda usahlah terpedaya dengan kata-kata itu lagi.

 

Sebenarnya anda perlu mempelajari kaedah yang betul dan terdapat teknik-teknik bagi menghasilkan sebuah laman web yang berjaya menjual.

 

Namun, asasnya jika anda ingin menjalankan perniagaan di Internet anda sendiri, anda mestilah terlebih dahulu belajar cara membina laman web jualan anda sendiri!

 

 

 

Kini Dengan Tunjuk Ajar Saya...

Anda Boleh Membina Seberapa Banyak Atau Bila-Bila Masa Sahaja Laman Web Yang Anda Suka!

 

Anda perlu merangka sebuah laman web yang dipanggil 'Laman Web Jualan' atau dikenali sebagai 'Surat Jualan' atau 'Sales Letter'.

 

Membina laman web jualan yang berkesan adalah satu skil yang perlu anda pelajari dan kebiasaannya akan mengambil masa. Namun sebelum anda mahir untuk menghasilkan laman web jualan yang baik, anda mesti mahir cara membina laman web di Internet.

 

Ini akan banyak menjimatkan belanja dan masa anda kelak! Dan anda tak perlukan Webmaster untuk mengupahnya lagi.

 

Anda sangat beruntung kerana kesemua masalah yang ada di atas akan saya kongsikan melalui pengalaman saya sendiri. Bukan hanya teori semata-mata!

 

Dan masalah anda tentu akan terjawab nanti.

 

 

 

Wajarkah Anda Mempelajarinya Sendiri Secara

'Trial & Error' Jika Masa Dan Kos Yang Anda Gunakan Belum Menjanjikan Apa-Apa Hasil Lagi?

 

 

 

 

“Memecahkan Kebuntuan” 

 

      

- Latif

Kulai, Johor.

 

 

 

 

“Keyakinan & Ilmu Berguna” 

 

- Azizul

Kuantan, Pahang.

 

 

 

 

 

“Sungguh Yakin” 

 

       - Mariamah Radin

Bandar Baru Sungai Buloh, Selangor.

 

 

 

 

“Buat Sendiri” 

 

- Affandy

Sungai Buloh, Selangor.

 

 

 

 

“Kini Lebih Mudah” 

- Zilfalinda Abdul Aziz

K.L.

 

 

 

 

 

Sekarang Anda Boleh Mempelajarinya 

Daripada Saya Yang Memang BERPENGALAMAN!

 

 

 

“Meyakinkan” 

 

- Muhamad Yusni Yunus

Perak.

 

 

 

 

“Memang Berbaloi” 

 

- Siti Hajar

Cheras, KL.

 

 

 

 

“A - Z” 

 

- Saiful Azmi

Klang, Selangor.

 

 

 

 

Jimatkanlah Masa Dan Wang Anda!

Masa & Wang Anda Juga Adalah KOS!
 

 

 

Adakah persoalan-persoalan ini sering bermain difikiran anda untuk anda memulakan perniagaan Internet anda sendiri? Saya tahu kerana sebenarnya inilah juga masalah saya untuk membina sebuah perniagaan Internet saya sendiri satu ketika dulu.

 

 

Persoalan Yang Bakal Dijawab!

 

 

Pemahaman tentang konsep perniagaan Internet.

 

Berapakah kos untuk memulakan perniagaan Internet?

 

Apakah pecahan kos yang terlibat? Peringkat permulaan perniagaan Internet adalah penting supaya hanya kos yang penting sahaja dilaburkan.

 

Apakah 1 teknik pembunuh (killer) yang boleh menarik trafik ke laman web jualan anda?

 

Bagaimana untuk mendapatkan teknik ini secara Percuma dan berbayar?

 

Apakah 3 langkah penting untuk anda memulakan Perniagaan Internet.

 

Apakah tips memilih produk yang mudah dijual di Internet?

 

Apakah produk yang paling mudah untuk dijual dan dihasilkan?

 

Apakah peralatan yang diperlukan untuk membina perniagaan Internet anda sendiri yang boleh diperolehi secara Percuma?

 

Apakah format laman web yang perlu digunakan untuk menghasilkan jualan di Internet?

 

Bagaimanakah teknik membina laman web yang berkesan? Terdapat 18 peraturan untuk menghasilkan laman web jualan yang berkesan.

 

Apakah dia? Tidak semua laman web boleh menghasilkan jualan!

 

Bagaimana untuk mula membina laman web jualan menggunakan perisian XXXX (nama dirahsiakan)? Langkah demi langkah teknik ditunjukkan.

 

Apakah kesilapan-kesilapan besar yang tidak disedari yang dilakukan oleh ramai orang untuk menghasilkan laman web jualan pertama untuk perniagaan Internet?

 

Apakah keyakinan yang perlu diadakan di dalam laman web supaya orang mudah membeli dari kita?

 

Apakah tanda aras atau ukuran sebuah laman web yang berkesan?

 

Berapa kerapkah laman web anda perlu dikemaskini?

 

4 kemudahan bayaran yang perlu disediakan untuk pelanggan anda? Apakah dia?

 

Bank manakah yang sesuai untuk perniagaan Internet anda?

 

Bagaimana untuk menyediakan 3 kemudahan kad kredit di laman web anda yang boleh menerima bayaran dari Visa, MasterCard, American Express, Diners Club dan lain-lain lagi?

 

Dimanakah untuk mendapatkan kemudahan kad kredit yang percuma?

 

Apakah perbezaan di antara ketiga-tiga sistem pembayaran kad kredit? Anda perlukan sistem yang mana satu?

 

Bagaimanakah caranya untuk mendapatkan wang yang diterima dari bayaran pelanggan yang membuat bayaran secara kad kredit di laman web anda?

 

Apakah kurier yang sesuai (penjimatan kos tetapi terjamin kualiti perkhidmatannya) untuk penghantaran produk fizikal anda?

 

Apakah perbezaan antara Pos Ekspres, Pos Laju, Pos Berdaftar jika anda menggunakan kemudahan Pos Malaysia?

 

Di antara ketiga-tiganya, apakah jenis produk yang sesuai samada penghantaran dalam negeri atau luar negara?

 

Apakah itu domain dan hosting?

 

Apakah kaitannya domain, hosting dan FTP? Istilah yang mesti diketahui sebelum menceburi perniagaan Internet.

 

Bagaimana caranya untuk anda mendaftar domain dan hosting?

 

Apakah nama domain yang terbaik untuk perniagaan Internet anda?

 

Dimanakah syarikat yang terbaik untuk mendaftar domain dan hosting? Dalam negara atau luar negara?

 

Kenapa perlukan syarikat hosting reputasi terbaik untuk perniagaan Internet anda?

 

Apakah kriteria utama memilih hosting yang dapat menjimatkan ratusan RM anda tetapi tidak mengabaikan kualiti servis hosting?

 

Apakah tips untuk mencipta nama domain yang sesuai dengan perniagaan Internet anda?

 

Bagaimana untuk membolehkan laman web anda dicapai di Internet?

 

Bagaimanakah untuk membuat pengunjung mengunjungi semula laman anda?

 

Kenapa perlu gunakan Autoresponder?

 

Apakah sistem autoresponder yang percuma dan berbayar?

 

Bagaimana memasang sistem Autoresponder?

 

Apakah teknik promosi paling berkesan, murah dan cepat?

 

Banyak kemusykilan anda akan terjawab nanti... InsyaAllah. Anda boleh bertanya terus kepada saya.

 

 

Banyak lagi masalah-masalah yang akan saya kongsikan kepada anda nanti. Agak mustahil untuk saya ceritakan semua tentang Perniagaan Internet kerana ilmu perniagaan Internet sangat luas tetapi menarik untuk dipelajari.

Tetapi pastinya persoalan pokok (utama) di atas akan terjawab di dalam bengkel ini nanti!

 

 

Peluang Untuk Terus Memulakan Perniagaan Internet Secara Praktikal Untuk Semua Golongan!

 

 

 Matlamat Bengkel.

 

Boleh membina laman web jualan anda sendiri serta memiliki produk anda sendiri dan terus boleh memulakan perniagaan Internet anda sendiri selepas ini.

 

 

 

 Metodologi Bengkel.

 

 

 

 

 

 

 

Menunjukkan langkah demi langkah secara 'hands-on' iaitu secara praktikal dengan disediakan sebuah komputer dan mempunyai capaian Internet bagi setiap peserta.

 

Skop bengkel bermula dari persediaan, sebelum mula membina laman web hinggalah laman web anda boleh dicapai di Internet dengan menggunakan domain sebenar seperti www.namalamanweb.com

 

Alat-alat yang diperlukan untuk membina laman web akan disediakan  dan dibawa pulang selepas bengkel untuk terus digunakan oleh peserta (kecuali komputer kelas tak boleh lah dibawa pulang.. hohoho :-)

 

 

 

 

Anda Akan Menerima Alat Bantuan

Pembelajaran Yang Memenuhi Keperluan

Sebuah Perniagaan Internet Sebenar Dan

Boleh Digunakan Semasa Dan Selepas Bengkel!

 

 

Semua Material Ini BUKAN Ebook / Video Sampah Seperti Kebanyakan Bahan Yang Pernah Anda Terima!

 

Sebaliknya Ia Adalah Bahan-Bahan Terbaik Yang Dicipta Khas Untuk Membantu Anda Semasa Di Dalam atau Selepas Bengkel.

 

 

 


DVD-ROM - DVD Video Tutorial & Rujukan

 

(Kandungan Utama Tidak Dijual Dimana-mana - Hanya Untuk PESERTA Sahaja)

 

 

Video tutorial yang saya hasilkan sendiri khas untuk anda. Boleh ditonton terus daripada DVD ini di komputer anda tanpa perlukan talian Internet. Menjadi panduan yang berguna selepas bengkel dan bila-bila masa jika anda memerlukan rujukan semula.

 

Sangat memudahkan proses pembelajaran anda sampai bila-bila.

 

Padat, Lengkap, Mudah & Senang Faham!

 

 

Video Utama (Bahasa Melayu)

Oleh: Zaki Yusof

 

Atas: Contoh paparan video yang boleh ditonton terus di komputer anda.

(Lengkap audio dan video - bukan video bisu!)

 

 

 

Persediaan Membina Laman Web Jualan.

Video

6:09 minit

 

  • Install perisian membuat laman web.

Video

5:06 minit

  • Install perisian untuk ftp.

Teknik Membina Laman Web Jualan Dengan MS Frontpage 2003 & Kompozer.

Video

23:07 minit

  • Memahami struktur laman web jualan anda.

  • Meletakkan fail utama index.htm atau index.html

  • Meletakkan fail-fail imej.

  • Kedudukan direktori anda dan folder yang berkaitan.

Video

21:23 minit

  • Memahami teknik penggunaan table dan cell.

  • Mewarnakan table dan cell.

  • Mengubahsuai ukuran table.

  • Membuat aligment table (left, center, right)

Video

14:04 minit

  • Membuat template laman web jualan anda.

  • Memasukkan header dan footer.

  • Membuat table di dalam table.

  • Save template untuk kemudahan akan datang.

Video

 

  • Membuat headline dan subheadline.

  • Memasukkan foto anda di laman web jualan.

  • Memasukkan kod tarikh yang akan memaparkan tarikh semasa di laman web jualan anda.

  • Membuat teks laman web jualan.

  • Memasukkan imej produk.

Video

13:36 minit

  • Membuat senarai faedah.

  • Membuat bullet faedah.

  • Membuat table untuk senarai faedah.

Video

12:03 minit

  • Sambungan memperkemaskan senarai faedah.

  • Membuat testimoni.

  • Membuat table untuk testimoni.

  • Mewarnakan table testimoni.

  • Memasukkan imej testimoni.

  • Membuat bayang-bayang untuk table testimoni.

Video

7:30 minit

  • Membuat johnson box (kotak line putus-putus).

  • Kod Johnson Box disertakan.

  • Membuat adjustment (left, center, left) johnson box.

Video

7:45 minit

  • Memasukkan kandungan di dalam Johnson Box

  • Memasukkan imej.

  • Memasukkan horizontal line.

  • Membuat susun atur kandungan di dalam jonhson box.

Video

15:20 minit

  • Meletakkan harga produk.

  • Meletakkan strike (tanda potogan harga) pada harga asal.

  • Membuat table untuk bayaran secara bank-in.

  • Membuat link kepada ruang bayaran bank tempatan seperti Maybank dan Public Bank.

Video

14:36 minit

  • Menerima pembayaran kad kredit - 2Checkout.

  • Membuat pendaftaran 2Checkout.

  • Membuat setting product di dalam 2Checkout.

  • Membuat button bayaran 2Checkout.

  • Memasukkan kod bayaran kad kredit di dalam laman web jualan.

  • Contoh kod kad kredit dari sistem 2Checkout. Penerimaan bayaran kad kredit seperti VISA, Mastercard, AMEX, Diners Club dll. Caj dalam USD. (dalam format .txt)

Video

11:06 minit

  • Menerima bayaran kad kredit menggunakan Paypal.
  • Membuat setup produk di dalam paypal.
  • Memasukkan kod bayaran paypal di dalam laman web jualan.
  • Contoh kod kad kredit dari sistem Paypal. Penerimaan bayaran kad kredit seperti VISA, Mastercard, AMEX, Diners Club dll. Caj dalam USD. (dalam format .txt)

Video

12:06 minit

  • Menyediakan bayaran secara Wang Pos, Money Order dan Cek.

  • Membuat link bayaran untuk pelanggan mendapatkan borang bayaran wang pos, money order dan cek.

  • Membuat link kembali ke laman utama dari borang pembayaran tersebut.

Video

8:26 minit

  • Membuat tandatangan tanpa menggunakan scanner.

  • Meletakkan tandantangan di laman web

Video

12:47 minit

  • Membuat link ke page yang lain (hyperlink).

  • Membuat page (html) yang baru.

Video

8:01 minit

  • Membuat pautan di page (html) yang sama.
  • Dengan mengunakan anchor.

Mendaftar Domain & Hosting.

Video

18:49 minit

  • Dimanakah syarikat yang sesuai yang diyakini reputasinya?
  • Dalam negara atau luar negara?
  • Bagaimana untuk membuat semakan nama domain.
  • Bagaimana untuk mendaftar domain dan hosting.
  • Kaedah pembayaran pendaftaran domain dan hosting.

Memindahkan Fail Laman Web Jualan Ke Hosting.

Video

24:45 minit

  • Membuat setting di File Zilla untuk membolehkan anda mencapai hosting.
  • Pentingnya maklumat Hosting Login Info.
  • Memindahkan fail-fail laman web jualan yang telah siap daripada PC ke Hosting.

Video

6:55 minit

  • Membuat editing laman web dan memindahkan semula ke hosting supaya laman web anda berubah di Internet.

Membuat Ebook pdf.

Video

11:27 minit

  • Cara membina ebook dengan mudah.
  • Perisian percuma yang boleh digunakan untuk membuat ebook.

Membuat Ruangan Download Tanpa Password.

Video

  • Membuat laman download untuk e-Book

Membuat Ruangan Download Berpassword.

Video

9:40 minit

  • Membuat laman download yang mengandungi password untuk memasukinya.

Memasukkan Audio & Video Di Laman Web.

Video

  • Memasukkan rakaman audio di laman web jualan.
  • Perisian membuat audio web diberikan - Percuma.

Video

20:35 minit

  • Memasukkan video di laman web jualan.
  • Perisian membuat video web diberikan - Percuma.

Penggunaan CPanel.

Video

30:19 minit

  • Cara untuk memasuki CPanel.

  • Info-info penting yang ada di dalam CPanel.

  • Menukarkan password CPanel.

  • Membina alamat emel domain anda sendiri.

  • Membaca emel dari webmel domain anda sendiri.

Video

11:08 minit

  • Cara membuat e-mel forwading iaitu melencungkan emel tersebut ke alamat emel yang lain.

Video

12:41 minit

  • Cara membina subdomain.
  • Apa itu subdomain dan contohnya.

Video

17:04 minit

  • Cara membina addon domain.
  • Apa itu addon domain dan contohnya.
  • Kaedah ini dapat menjimatkan kos anda sehingga ratusan RM!

Video

10:24 minit

  • Cara membina parked domain.
  • Apa itu parked domain dan contohnya.

Video

7:00 minit

  • Melihat laporan statistik laman web seperti jumlah hits, pengunjung dan sebagainya.

 

Memasang Sistem Autoresponder.

Video

15:44 minit

 

  • Membuat list.

  • Membuat subscription form / web form.

  • Membuat verfication messages / mesej pengesahan.

  • Membuat mesej yang pertama / follow-up

Video

4:08 minit

 

  • Memasukkan subscription form / web form di dalam laman web jualan.

Video

4:11 minit

 

  • Menguji cuba subscription form yang telah diletakkan di dalam laman web jualan.

Video

5:01 minit

 

  • Membuat emel follow-up messages dan uji cuba.

Video

4:50 minit

  • Membuat emel broadcast messages dan uji cuba.

 

 

Usah Terkejut!...  Anda Akan Diberi Bonus-Bonus Terpilih. Yang Akan Memantapkan Lagi

Perniagaan Internet Anda!

 

 

 

BONUS #1

Panduan Penggunaan Paypal

(Ebook & Video Tutorial  Bahasa Melayu)

 

 

Panduan Paypal untuk Usahawan Internet. Dari proses pendaftaran, meletakkan kod bayaran, menerima bayaran kad kredit pelanggan sehinggalah ke proses pengeluaran wang ke akaun bank anda.

 

Bagi seorang usahawan Internet, paypal adalah item WAJIB dalam setiap laman web jualan.

 

Bernilai RM30

 

 

Video

  • Video Asas Paypal

Video

  • Apa itu Kad Debit dan Penggunaannya di Paypal.

Video

  • Cara Daftar Paypal

Video

  • Hantar Duit dari Akaun Paypal

Video

  • Buat Butang Belian Paypal

Video

  • Buat Butang Belian Derma @ 'Donate'

 

 

 

BONUS #2

Cara-cara Penggunaan

Photoshop Yang Berkaitan

Dengan Perniagaan Internet

(Video Tutorial  Bahasa Melayu)

 

 

Cara-cara Membina Ebook Cover, Header, Footer dan Grafik Laman Web Jualan Menggunakan Adobe Photoshop.

 

Dengan mengetahui teknik ini anda boleh membuat sendiri perkara di atas tanpa perlu mengupah 'graphic designer' lagi. Jimat kos anda!

 

Bernilai RM30

 

 

Video

  • Mukadimah

Video

  • Tulisan

Video

  • Mengedit grafik daripada Photoshop

Video

  • Edit testimoni box

Video

  • Edit video frame

Video

  • Penggunaan Action Script

Video

  • Membuat background eCover

Video

  • Membuat tulisan eCover

Video

  • Membuat gambar eCover

Video

  • 'Save optimized'

Video

  • Kesilapan pereka grafik

Video

  • Grafik Header

Video

  • Grafik Footer

 

 

 

BONUS #3

Script Software Sistem Affiliate

v2.5.1 dan Cara Pemasangannya

di Laman Web Anda.

(Video Tutorial  Bahasa Melayu)

 

 

Meletakkan Sistem Affiliate di laman web adalah teknik pemasaran online yang pantas, berkesan, menjimatkan kos & masa anda!

 

Ini juga sebenarnya adalah Senjata Rahsia bagi semua Internet Marketer (IM).

 

Bernilai RM40

 

Video

Pemasangan Script Sistem Affiliate Lite
  • Bahagian 1: Memahami Asas Pemasangan Sistem Affiliate Secara Umum

  • Bahagian 2: Membina Database Sistem Affiliate

  • Bahagian 3: Konfigurasi Fail Database Dan Memuat Naik Script Ke Hosting (FTP)

  • Bahagian 4: Melakukan Konfigurasi Sistem Script Affiliate Lite

  • Bahagian 5: Menyediakan Halaman Tempahan Borang Dan Integrasi Sistem Affiliate

  • Bahagian 6: Konfigurasi PayPal Dan Sistem Affiliate

  • Bahagian 7: Uji Cuba Sistem Affiliate

  • Bahagian 8: Melihat Fungsi Kerja Ruangan Admin dan Agen

 

Video

Konfigurasi Sistem Affiliate PPL
  • Bahagian 1: Memahami Sistem Affiliate Pay Per Lead Beroperasi

  • Bahagian 2: Mengintegrasi Sistem Affiliate & Data Lead Aweber, Getresponse atau Autoresponder Terbuka

  • Bahagian 3: Menguji Cuba Sistem PPL

 

Video

Topik Bonus
  • Bahagian 1: Mendaftar Di Affiliate Network

  • Bahagian 2: Memasukkan Data Produk Jualan

 

 

 

BONUS #4

Cara Pemasangan Sistem Autoresponder di Laman Web Anda.

(Video Tutorial  Bahasa Inggeris Mudah)

 

 

 

Autoresponder adalah satu lagi Senjata 'tersembunyi' untuk menjadikan pelawat anda sebagai pembeli.

 

Panduan ini adalah sistem autoresponder terbaik di dunia untuk perniagaan Internet.

 

 

 

 

BONUS #5

Cara-cara Membina Laman Web Menggunakan MS Frontpage 2003.

(Video Tutorial  Bahasa Inggeris Mudah)

 

 

Sebuah perisian yang sangat mudah digunakan untuk membina sebuah laman web perniagaan Internet.

 

Anda juga akan diajar menggunakan perisian ini di bengkel ini nanti.

 

Bernilai USD 97

 

 

Video

  • Prepare all your website file on your computer so that everything will be organized right from the beginning.

Video

  • How to edit page title, description, saving the page, creating & working with tables, changing the background, adding the header and footerimages.

Video

  • Working with the headline, sub-headline text, text fonts, style, properties and highlighting.

Video

  • Working with tables, cells, images, hyperlinking a text & specifying a target frame for a link.

Video

  • Working with more tables and cells, images, adding the audio and video testimonials.

Video

  • Working with more tables and cells, creating the testimonial table and working with picture properties.

Video

  • How to add flash audio file, inserting the javascript date and time, adding a 'drop-down' alphabet image, aligning an image which is located in a cell to be placed on top and adding a 'blockquote' to a paragraph.

Video

  • Creating a table for testimonial, working with picture properties & adding a flash video.

Video

  • Working with more tables and images.

Video

  • Working with horizontal line and text bullets.

Video

  • Creating a dotted line table or the Johnson Box, working with the order table, text & hyperlinks. 

 

 

 

BONUS #6

Cara-cara Memasang Blog Profesional WordPress.

(Video Tutorial  Bahasa Inggeris Mudah)

 

 

Blog adalah satu elemen penting untuk meningkatkan kredibiliti anda sebagai seorang usahawan Internet.

 

Sebaiknya, anda mempunyai blog profesional anda sendiri dan anda boleh memasangnya sendiri dengan mudah.

 

Bernilai USD97

 

Video

  • Install WordPress manually.

Video

  • Install WordPress using Fantastico.

Video

  • Overview the Admin Area.

Video

  • Working with Themes.

Video

  • Replace Header.

Video

  • Working with Theme Editor.

Video

  • Working with Plugins.

Video

  • Working with Widgets.

Video

  • Working with Permalinks.

Video

  • Working with horizontal line and text bullets.

Video

  • Working with Posts, Pages & Categories

 

 

 

BONUS #7

Dapatkan Koleksi Template Laman Web Jualan Profesional Untuk

Anda Gunakan Sebagai Web

Jualan Anda.

 

 

Tidak perlu upah web designer untuk membina template laman web jualan anda! Jimat belanja anda.

 

Anda boleh mengubahsuai grafik header, footer dan lain-lain imej yang diberikan di Photoshop atau GIMP untuk disesuaikan dengan web jualan produk anda.

 

Bernilai RM200

 

 

 

 

 

 

BONUS #8

Dapatkan Koleksi Grafik Terpilih Untuk Anda Letakkan Di Dalam

Laman Web Jualan Anda.

 

 

Ini boleh meningkatkan kesan atau pengaruh laman web jualan anda dengan pilihan imej dan grafik yang bersesuaian.

 

Anda juga boleh mengubahsuai imej grafik tersebut  menggunakan Photoshop atau GIMP.

 

Bernilai RM300

 

 

 

Sukalah saya katakan, bahan-bahan kursus termasuk bonus-bonus yang diberikan di atas sebenarnya sudah cukup untuk anda membina web perniagaan Internet anda sendiri. Tak perlu cari di tempat lain lagi. Jadi, jimat masa anda, mudah dan berbaloi-baloi. Cuma gunakan ianya sebaik-baiknya untuk rujukan dan panduan anda setiap masa.

 

 

 

Pelaburan Bijak Di Bengkel Website

Pastikan Anda Tidak Tersilap Langkah Lagi!

 

Ya...anda mungkin menjumpai berbagai bentuk produk berkaitan untuk memulakan perniagaan Internet yang dijual di Internet.

 

Tetapi sebelum itu... cuba anda tanya adakah mereka sememangnya telah dan sedang menjalankan perniagaan Internet? Atau hanya menjual bahan yang mereka jual itu sahaja? Anda perlu mendapatkan jawapan ini terlebih dahulu supaya pelaburan anda benar-benar bermanfaat.

 

Itulah kesilapan anda kerana anda mungkin telah membeli daripada mereka yang hanya belajar secara teori semata-mata sahaja. Dan akhirnya anda tersekat ditengah jalan!

 

Tetapi... di bengkel website anda akan belajar daripada saya yang sememangya berpengalaman dan menjalankan perniagaan Internet sebenar. Inilah pelaburan yang bijak buat anda. Semua jenis produk, fizikal, digital dan perkhidmatan sedang saya jual di Internet sekarang ini. Jadi, saya cakap apa yang saya buat.

 

Saya tak akan berani membuat bengkel seperti ini jika saya tiada pengalaman dan pengetahuan tentang ini. Saya akan berhadapan dengan anda nanti. Tentunya saya akan dihujani oleh berbagai pertanyaan samada di dalam bengkel atau selepas bengkel (untuk support) nanti.

 

Jadi... anda sepatutnya tidak melepaskan peluang ini jika anda bercita-cita untuk membina perniagaan Internet anda sendiri. Saya mengendalikan bengkel ini hanya dalam waktu tertentu sahaja kerana saya juga perlu memberi tumpuan kepada perniagaan Internet saya.

 

Buatlah tindakan sekarang... anda bukan hanya belajar tetapi anda akan dibimbing oleh saya selama-lamanya!

 

SShhhh!... Apapun Cara Untuk Menjana Duit Di Internet, Anda Perlukan Teknik Ini!

Inilah perkara asas yang anda perlu MESTI tahu untuk memulakan perniagaan Internet anda sendiri. Tak kiralah samada anda nak buat perniagaan Internet, program Internet seperti Google Adsense atau Affiliate.

Kini di Bengkel Website anda boleh pelajarinya sendiri secara praktikal...

 

 

“100 % Praktikal” 

 

"Saya rasa bengkel website yang diadakan merupakan pilihan yang tepat. Di sini kami diajar secara 100% praktikal dan ia memudah saya untuk memahami bagi saya yang tiada pengalaman dalam membina website.

 

Terima kasih BengkelWebsite.com. Terima kasih juga kepada En. Zaki

 

- Syarilizam Ab. Kadir

Pustakawan

K.Lumpur.

www.RM20KSebulan.com

 

 

“Praktikal, Mudah & Bonus Lumayan” 

 

"Bagus dan sangat sesuai untuk mereka yang mengharapkan hasil segera dengan perniagaan Internet. Praktikal, Mudah dan bonus yang lumayan"

 

- Mohd Jaladi Muda

Pekerja Swasta

Selangor.

 

 

 

“Bahasa Mudah, Step-by-Step” 

 

"Dalam masa 2 hari kursus ini, saya rasa yakin boleh membuat laman web sendiri. Ini kerana pengajar menggunakan bahasa yang mudah difahami dan secara 'step-by-step'. Lebih-lebih lagi pengajar juga merupakan menjalankan perniagaan Internet yang semakin berkembang hari demi hari"

 

- Mohd Fairuz

Peniaga

Selangor.

 

 

 

“Masuk Kepala Otak” 

 

"Saya amat berpuashati dengan segala kemudahan yang telah disediakan. Sebelum ini saya ada pergi kursus di tempat lain juga antaranya di ***** (tak sesuai dipaparkan), tapi boleh faham sikit aje. Di sini alhamdulillah segala yang diajar masuk dalam kepala otak saya. Makan pun boleh tahan... hehehe.. Sekian terima kasih."

 

- Mohd Fazirul Ahmad Mukhtar

Peniaga

Selangor.

 

 

 

“Terima Kasih Guru Sebenar” 

 

"Sebelum ini saya hanya belajar dari e-book dan menghabiskan wang yang banyak. Selepas hadir bengkelwebsite ini barulah saya berkeyakinan untuk membina website sendiri.

 

Terima kasih 'Guru Sebenar' En. Zaki "

 

- Mazlan Muslim

Peniaga

P.Pinang

www.MindaCergas.com

 

 

 

 

“Dua Kursus Tiada Manfaat” 

 

"Saya telah menghadiri dua kursus seperti ini di tempat lain di masa lalu tapi tidak mendapat apa-apa manfaat daripadanya. Saya merasa sangat berpuashati dengan kursus ini dan berharap sokongan pihak tuan untuk mencapai kejayaan yang saya harapkan"

 

- Jamlus Kassim

Pengusaha Ternakan Cacing

Negeri Sembilan

 

 

“Pilihan Tepat” 

 

"Bengkel Website ini sangat berkesan dan mudah difahami. Kelengkapan bengkel sangat baik. Saya percaya ia dapat membantu saya untuk terus berkembang dalam perniagaan Internet"

 

- Silahuddin bin Saibani

 

 

“Wow” 

 

"Tempat - bagus. Penjelasan - wow!"

 

- Nik Rozianiayu bt Nik Azam

Pegawai Teknologi Maklumat

Selangor.

 

 

“100% Yakin” 

 

"Kursus ini amat berguna bagi saya. Sebelum ini saya tidak ada keyakinan untuk memulakan bisnes Internet. Tapi selepas menghadiri kursus ini saya 100% yakin. Saya boleh!!"

 

- Amir Nubhan Osman

Pengurus

Selangor.

 

 

“Tak Dapat Beli Dimana-mana” 

 

"Alhamdulillah, satu pengalaman dan ilmu yang tak dapat dibeli dimana-mana. Terima kasih"

 

- Muzalina Mesran

Biz Marketing

Johor.

 

 

“Segalanya Dah Jelas” 

 

"Dah lama web saya terbengkalai. Lepas kursus ini saya yakin saya akan siapkan secepat mungkin. Segalanya dah jelas"

 

- Suhaimi Ghazali

Juruteknik

Penang.

 

 

“Pengalaman Pertama” 

 

"Pengalaman pertama mengikuti bengkel website amatlah memuaskan di mana alat-alat yang diberi dan digunakan sangatlah membantu bagi meningkatkan mutu, pengetahuan dan pembelajaran bagi meneruskan usaha membina website perniagaan sendiri demi kemajuan perniagaan "

 

- Syamaizar bin Abu Bakar

PerancangKapal

Selangor.

 

 

“Tak Sabar” 

 

"Kursus yang amat berguna dan betul-betul mempraktikkan. Saya tidak sabar untuk memulakan perniagaan Internet selepas menghadiri bengkel ini"

 

- Muhammad Khairul Arifin b. Abd Aziz

Bekerja Sendiri.

Johor.

 

 

“Padat” 

 

"Satu bengkel yang padat dengan maklumat untuk memulakan laman web untuk perniagaan. Sangat sesuai untuk tiada pengetahuan langsung mengenai website perniagaan"

 

- Ismail Mohd Amin

Pulau Pinang.

 

 

“Bengkel Terbaik” 

 

"Saya telah menghadiri Seminar membina laman web sebelum ini. Saya rasa bengkel ini memuaskan hati saya. Cara penyampaiannya. Tapi apa-apa pun semuanya bergantung pada usaha kita sendiri disamping bimbingan seterusnya."

 

- Dasimah Bt Baharum

KL.

 

 

“Tak Percaya!!!” 

 

"Tak percaya!!! Tak sangka!!! Akhirnya InsyaAllah saya mampu menghasilkan bukan satu, malahan bermacam-macam website sekehendak hati saya. Terima kasih En. Zaki atas ilmu yang 'priceless' ini! "

 

- Azam Busra Ibrahim

Engineer.

Selangor.

 

 

“Puas Hati” 

 

"Sebelum menghadiri kursus saya tidak mengetahui tentang laman web tetapi saya sungguh berbesar hati dan sangat puashati di atas tunjuk ajar yang telah diajarkan oleh En. Zaki. Syabas dengan keperihatinan anda terhadap perserta-peserta."

 

- Roslan Jantan

Senior Executive.

Selangor.

 

 

“Esok Boleh Mula...” 

 

"Dah lama saya nak join business Internet ni, tapi tertangguh sebab rasa susah nak buat webpage. Tapi bila saya ikuti bengkel website ini, rasanya esok saya dah boleh memulakan business saya"

 

- Jamil Mutalib

Peniaga.

Kedah.

 

 

“Kini Boleh Bina Sendiri...” 

 

"Alhamdulilah, saya sangat berpuas hati setelah menghadiri kursus di Bengkel Website.  Penyampaian En. Zaki sangat jelas dan mudah difahami.  Apatah lagi bantuan SEUMUR HIDUP selepas kursus yang tidak pernah ditawarkan oleh syarikat lain, malah dilayan dengan mesra. 

Terbukti berkesan dan sekarang saya sudah pun bina website sendiri kesan tunjuk ajar Encik Zaki, dan yang penting sekarang sentiasa masukkkk!!!

Terima kasih."

- Md Salleh Timan

Batu Pahat, Johor.

www.AlatCegahPencuri.com

 

 

“Bangun Pagi Orang SMS” 

 

"Sebelum melangkah masuk ke bengkel website saya langsung tak yakin saya boleh buat. Saya hanya ingin mencuba sahaja. Saya langsung tiada asas perniagaan. Tiada produk nak jual. Tetapi dengan bimbingan En Zaki saya dah boleh buat website sendiri. Macam tak percaya saya boleh buat.

Sekarang bangun pagi je orang dah hantar sms, bagitahu duit dah bankin kat bank. Rupanya memang betul, mudah sangat nak buat bisness kat internet. Lapor diri kat bengkel website Sifu. En Zaki akan tunjuk satu persatu, tiada satu pun rahsia tersembunyi.

 

Yang bestnya En Zaki akan beri sokongan sepanjang hayat Boleh tanya kalau ada kemuskilan tentang website. Sekarang bisness internet salah  satu partime saya. Kerja utama saya askar gerak khas."

 

- Hussin Che Aman

Anggota Gerak Khas

Kem Melaka

www.LelakiSihatCeria.com

 

“Tak Jemu-Jemu Tunjuk Ajar” 

 

"Saya telah mencuba menggunakan teknik yang diajarkan
oleh En Zaki dalam Bengkel Websitenya dan berjaya membangunkan laman web saya http://www.penapisrx-water.com.

 

Apa yang diajar oleh beliau adalah asas yang sangat berguna bagi seorang yang baru berjinak-jinak dalam dunia IT dan ucapan terima kasih saya pada En Zaki yang tidak jemu-jemu memberi tunjuk ajar dalam kelas Bengkel Website bimbingannya"

 

- Dzulkiffly Abdullah Munir

www.PenapisRX-Water.com

 

 


 

Sertai Sekarang!

 

"Bengkel Praktikal D.I.Y Membina

Web Perniagaan Internet Yang Mampu Menjual, Bukan

SS = Syok Sendiri"

 

 

2007

Tarikh

Lokasi

Status

1

30 Jun 2007

KL

Selesai

2

14 Julai 2007

KL

Selesai

3

4 Ogos 2007

KL

Selesai

4

25 Ogos 2007

KL

Selesai

5

8 November 2007

Puchong

Selesai

6

10 November 2007

KL

Selesai

7

24 November 2007

Puchong

Selesai

8

1 Disember 2007

Puchong

Selesai

9

8 Disember 2007

Puchong

Selesai

2008

10

10 Januari 2008

Puchong

Selesai

11

26 Januari 2008

Puchong

Selesai

12

7 Februari 2008

Puchong

Selesai

13

20 Mac 2008

KL

Selesai

14

29 Mac 2008

KL

Selesai

15

12 Julai 2008

KL

Selesai

16

26 Julai 2008

KL

Selesai

17

9 Ogos 2008

KL

Selesai

18

25 Ogos 2008

KL

Selesai

19

26-27 Oktober 2008

KL

Selesai

20

8-9 November 2008

KL

Selesai

21

29-30 November 2008

KL

Selesai

22

20-21 Disember 2008

KL

Selesai

2009

 

 

 

23

31 Jan - 1 Feb 2009

KL

Selesai

24

7 - 8 Mac 2009

KL

Selesai

25

11 - 12 April 2009

KL

Selesai

26

4 - 5 Julai 2009

KL

Selesai

27

8 - 9 Ogos 2009

KL

Selesai

28

5 - 6 Sept 2009

KL

Selesai

29

17 - 18 Okt 2009

KL

Selesai

30

21 - 22 Nov 2009

KL

Selesai

2010      
31

2 - 3 Jan 2010

KL

Selesai

32

13 - 14 Mac 2010

KL

Selesai

33

17 - 18 April 2010

Puchong

Selesai

34

23 - 24 Mei 2010

Puchong

Selesai

35

3 - 4 Julai 2010

Puchong

Selesai

36

7 - 8 Ogos 2010

Puchong

Selesai

37

25 - 26 Sept 2010

Puchong 

Selesai

38

30 - 31 Okt 2010

KK, Sabah

Selesai

39

13 - 14 Nov 2010

Puchong 

Selesai

2011      
40

29 - 30 Jan 2011

Puchong

Selesai

41

26 - 27 Feb 2011

Puchong

Selesai

42

6 - 7 April 2011

Puchong

Selesai

43

23 - 24 April 2011

   Puchong    Selesai
44

11 - 12 Jun 2011

   Puchong    Selesai
45

30 - 31 Julai 2011

   Puchong    Selesai
46

22 - 23 Okt. 2011

Puchong

Selesai

47

10 - 11 Dis. 2011

Puchong

Selesai

 

 

 

Tarikh Terbaru!

Penyertaan Dibuka Sekarang...

 

 

Tarikh:

17 - 18 September 2013
 

Waktu:

8:30 pagi hingga 6:30 petang

 

Lokasi:

JomTraining Center 2

LiveWEBS Network & Technology Sdn. Bhd.

47-1, Jalan OP 1/2,

1 Puchong Business Park,

47160 Puchong, Selangor,

Malaysia.

>> Peta lokasi <<    |     >> Google Maps <<

Bahasa:

Melayu

Pengajar:

Zaki Yusof

Usahawan Internet Sepenuh Masa

Penyertaan:

Terhad untuk 20 peserta sahaja.

Penyertaan akan ditutup apabila penuh.

Yuran:

Termurah kerana menggunakan sumber sendiri... sila lihat di bawah.

 

 

 

 

Pusat Latihan.

 

Oleh kerana Training Center ini milik sendiri,
tak perlulah saya tergesa-gesa menamatkan waktu bengkel.
Saya boleh berikan anda extra time supaya anda berasa cukup puas hati.

 

 

 

 

 

Video Panduan ke JTC2 ( 2minit: 22 saat )

 

 

 

Tempat parking banyak pilihan & PERCUMA!

Hanya di hadapan pusat latihan.

 

  1 1 Peserta 1 Komputer

Bilik dijamin selesa (tidak sempit). Persekitaran bersih dan berhawa dingin.

Menjamin keselesaan untuk anda belajar sepanjang 2 hari di sini.

 

 

Kelas menggunakan notebook (ada mouse) yang selesa dan berjenama.

Memory 1.5GB RAM. Dilengkapi capaian Internet Streamyx secara WiFi.

 

 

 

4 kali makan - Sarapan pagi, minum pagi, makan tengahari dan minum petang disediakan. PERCUMA! InsyaAllah... makan pun sodap!

 

 

 

 

 


 

 

Panduan Penginapan (Jika Perlu)


Saya telah membuat survey untuk hotel-hotel di sekitar Puchong.
Ini adalah pilihan terbaik yang dicadangkan dengan mengambil kira

kriteria harga bilik, jarak dari pusat latihan & keselesaan.
 

 

Pilihan #1: Disyorkan
 

Hotel Sun Inns
Dari RM85 / malam
Hanya berjalan kaki ke JTC 2 - 100m sahaja!
Jenis Bilik: 1 Queen Bed (sesuai untuk 2 orang)
Bilik jenis lain juga ada.
Tempahan: 03-8076 5636
www.suninnshotel.com.my

 


Pilihan #2: Disyorkan
 

Hotel Best View - dari RM88 / malam
Hanya berjalan kaki ke JTC 2 - 100m sahaja!
Jenis Bilik: 1 Queen Bed (sesuai untuk 2 orang)
Bilik jenis lain juga ada.
Tempahan: 03- 8076 7781  |  012-2947761

www.BestViewHotel.com.my

 

Pilihan #3: Disyorkan
 

Hotel Boutique
Dari RM119 / malam
Hanya berjalan kaki ke JTC 2 - 100m sahaja!
Jenis Bilik: 1 Queen Bed (sesuai untuk 2 orang)
Bilik jenis lain juga ada.
Tempahan: 03-8075 0360 | 012-6561 181

 

Pilihan #4: Disyorkan
 

Hotel Orkid Inn (berdekatan IOI Boulevard)
Dari RM88 / malam
Jarak 800m. Memandu ke JTC 2
Jenis Bilik: 1 Queen Bed (sesuai untuk 2 orang)
Bilik jenis lain juga ada.
Tempahan: 03-8076 8108
 

 

 

Nota: Anda digalakkan menempah awal kerana dikhuatiri bilik

hotel mungkin penuh jika tempahan dibuat di saat-saat akhir.

 

 

 

 


 

Panduan Pengangkutan Awam

 

 

 

 

#1. Bas Awam - Rapid KL

  • Naik di Stesen Pasar Seni (Central Market), KL.

  • Nombor bas U60, U69, U70

  • Tambang bas RM3 / sehala.

  • Bas henti-henti.

  • Tempoh perjalanan (lebih kurang 1 jam. Bergantung kepada trafik dan kekerapan henti-henti)

  • Turun di hadapan IOI Mall atau TESCO Puchong. Ambil teksi untuk ke JTC2. Tambang kurang RM5.

  • Jadual & Laluan

 

 

#2. Bas Ekspres TransNasional, Nice, PlusLiner

  • Dari Selatan: Melaka, Batu Pahat / Muar, JB, Singapura, Endau / Mersing.

  • Dari Utara: Lumut, Teluk Intan, Kuala Kangsar, Ipoh, Kulim / Kuah / Baling / Pangkalan Hulu, Butterworth, Penang, Alor Setar, Sungai Petani, Kuala Perlis, Kangar, Padang Besar.

  • Dari Timur: Kota Bharu, Rantau Panjang, Kuala Terengganu, Dungun/Kemaman, Kuantan.

  • Destinasi anda akan turun di belakang TESCO Puchong.

  • Kaunter tiket & stesen menunggu di belakang TESCO Puchong:

    • Tel: 03-58806676

  • Waktu: 8.00am-10.30pm (setiap hari)

  • Stesen mengambil dan menurunkan penumpang - dibuka 24 jam.

  • Ambil teksi di hadapan TESCO untuk ke JTC2 atau terus ke hotel berhampiran sekitar Puchong. Tambang kurang RM5.

 

 

#3. KLIA Transit

  • Dari KLIA atau LCCT turun di Stesen ERL Putrajaya. Perjalanan ERL 20 minit dari KLIA.

  • Ambil teksi di ERL Putrajaya. Perjalanan teksi 20 minit dari Putrajaya.

  • Anggaran tambang teksi RM30-RM40 ke Bandar Puchong.

  • Jadual & Laluan

     

     

 

 

#4. Teksi

  • Dari mana-mana ke Puchong. Kadar tambang bergantung kepada jarak dan lokasi anda.

 

 

 

Nota: Keadaan trafik lalulintas pada hari Sabtu, Ahad dan Cuti Umum di kawasan Puchong & Lembah Kelang adalah lengang dan selesa. Oleh itu anda boleh

sampai ke JTC dengan mudah tanpa gangguan kesesakan.

 

 

 

 

Silalah Hubungi Saya Atau Urusetia Jika Anda Memerlukan Khidmat Nasihat

Lanjut @ Cadangan Terbaik Berhubung Penginapan & Pengangkutan Di Atas.

 

 

 

 

Berapakah Pelaburan Anda?

 

Jangan terlalu memikirkan berapa yang anda perlu bayar. Ibaratnya seperti anda membeli ikan di pasar yang harganya tiba-tiba melambung RM50 sekilo. Adakah nilai RM50 tersebut sama dengan nilai sebenar sekilo ikan?

 

Untuk mencipta ikan pun semua orang tak akan mampu walaupun dengan upah jutaan ringgit. Yang jelasnya nilai RM50 itu sebenarnya adalah sebagai upah kepada penjual atau nelayan sahaja. Bukannya nilai sebenar ikan tersebut. Hakikatnya ikan tersebut tidak ternilai harganya walaupun seekor sahaja.

 

Samalah juga... cuba anda fikirkan apa yang anda akan dapat selepas ini. Ilmu pengetahuan yang sangat bermanfaat untuk sepanjang hayat anda. Justeru nilai yang anda bayar sebenarnya melebihi daripada apa yang anda akan terima.

 

 

 

Tawaran Ini Boleh Berubah

Bila-Bila Masa Saja Tanpa Notis!

 

Saya boleh mengenakan caj sebanyak RM120 Sejam untuk latihan praktikal secara individu di pejabat saya jika saya mahu!

Ini adalah kadar caj profesional yang bersesuaian dengan kelulusan dan kepakaran saya dalam bidang Internet Marketing.

Anda  perlukan sekurang-kurangnya 16 Jam @ 2 hari atau bayaran RM1,920 tanpa bonus-bonus dan bawa kemudahan anda sendiri!

Tapi itu bukan matmalat saya! Kini anda berpeluang mendapatkannya lebih menguntungkan dengan pakej promosi Bengkel Website ini.

 

 

   Tawaran Terhad!...

Tiada Di Mana-Mana Kursus / Bengkel Lain

 

 

6 Bulan, 1 Tahun, 3 Tahun, 5 Tahun

Sebagai tanda keikhlasan untuk saya membantu anda

berjaya dalam perniagaan Internet, saya tawarkan bantuan sokongan SEUMUR HIDUP kepada anda. InsyaAllah selagi masih ada hayat saya akan cuba membantu anda sebaik yang mungkin.

 

Ini bermakna anda boleh hubungi terus saya, tanya saya,

minta khidmat nasihat saya, pandangan saya, apa saja

mengenai Perniagaan Internet, tanpa apa-apa caj!

 

Dimana lagi anda akan jumpa khidmat bantuan sokongan seperti ini?

 

Cuba bandingkan:

Biasanya orang hanya akan beri support emel sahaja

dan nombor telefon tidak akan diberikan. Tetapi... tidak di BengkelWebsite.com. Saya akan berikan nombor telefon

saya sendiri kepada anda!

 

 

Amaran:

Tawaran Bantuan Sokongan Seumur Hidup Ini Adalah Sementara Waktu Sahaja. Saya Akan Menarik Balik Tawaran Ini Bila-Bila Masa. Jadi... Rebutlah Peluang Ini Sebelum Saya Mengeluarkannya!

 

 

Yang benar,

 

 

 

 

 

 Dijamin Yuran Kursus Paling Rendah...

Kenapa Yuran Kursus Rendah?

... memang rendah walaupun ia kursus praktikal selama 1 2 Hari!

 

Yuran kursus yang sangat rendah kerana saya menggunakan 100% sumber milik saya sendiri iaitu training center milik sendiri. Tak perlulah saya nak menyewa dan membayar beribu-ribu RM untuk komputer, projektor, tempat training dan lain-lain. Jadi bolehlah saya berikan harga kursus yang semurah ini.

 

Cuma kos tambahan yang saya perlu belanjakan seperti bil api, air, menggaji pekerja dan makanan (sarapan pagi, makan tengahari dan minum petang).

 

Cubalah anda bandingkan harga kursus praktikal seperti ini dengan kursus Seminar biasa (bukan praktikal pun...) di luar sana? dan juga bantuan sokongan selepas bengkel ini?

 

Ramai rakan saya kata, saya ni terlalu baik hati sangat sebab beri harga Kursus Praktikal semurah ini. Tak mengapalah. Jangan bimbang... saya tak akan hiraukan kata-kata mereka (buat masa ini). Akan datang tak tahu lah...

 

Jadi... rebutlah peluang ini sekarang jika anda ingin mengetahui rahsia membina perniagaan Internet yang sebenar. Tambahan pula sementara saya masih mengekalkan harga kos yang rendah seperti ini ditambah pula dengan bantuan sokongan seumur hidup. Anda pasti tidak akan rugi!

 

 

 

Ooppss... Nasihat Ikhlas Saya Sebelum Anda

Hadir ke Bengkel Ini.

 

Supaya bengkel ini benar-benar bengkel website. Bukannya bengkel belajar guna PC atau menaip surat! Ini tanda keikhlasan saya untuk mengajar anda. Jika saya tidak fikirkan ini mungkin saya boleh terima anda terus tapi apa akan jadi jika anda masih tidak dapat melakukannya selepas bengkel nanti.

 

Oleh itu, sebaiknya-baiknya anda perlukan asas ini demi kebaikan anda.

 

 

Sila Baca: Penting!

 

Sila tanya diri anda sendiri sejauh mana kebiasaan anda menggunakan komputer. Secara asasnya anda perlu memiliki syarat-syarat ini untuk memudahkan proses pembelajaran nanti.

 

#1- Anda biasa menggunakan / melayari Internet dan e-mel.

#2- Anda tahu memindahkan atau copy fail di hardisk.

#3- Anda biasa menggunakan mouse atau tetikus.

#4- Anda tahu membuat folder di komputer.

#5- Anda pernah menggunakan MS Words.

#6- Tahu copy dan paste sesuatu perkataan.

 

Itu sahaja! Saya rasa anda memang sudah biasa dengan kerja ini.

 

Pra-syarat ini sangat penting bagi memastikan bengkel dapat dijalankan dengan lancar tanpa membuang masa menunjukkan perkara asas di atas yang akan merugikan masa peserta lain.

 

Saya sama sekali tidak akan menunjukkan perkara-perkara asas di atas di dalam bengkel.

 

 

 

 

Antara Peserta-Peserta Yang Telah Menghadiri...

 

 

 

 

 

 

... dan ramai lagi.

 

Sejak tahun 2007, lebih 800 orang telah mendapat manfaat daripada

bengkel ini dan telah menyumbang kepada perkembangan kesedaran

Perniagaan Internet yang sebenarnya di Malaysia. Bengkel praktikal terbaik!

 

 

INI BUKAN SKIM CEPAT KAYA, MLM / DIRECT SELLING, PIRAMID,

FOREX  dan lain-lain tetapi Perniagaan Internet yang sebenarnya...

 

 

 

 

 

 

Biasanya Penyertaan Akan Cepat Penuh. Pastikan Anda Membuat

Penyertaan Awal Untuk Tidak Terlepas Peluang.

 

 

Bayar Sekarang!

 

 

Ya, Zaki! Saya mahu menyertai bengkel ini bagi mengetahui teknik sebenar membina perniagaan Internet!  Saya faham bahawa ini adalah ILMU YANG SANGAT BERHARGA yang tak sepatutnya dilepaskan.

 

 

 

20 7 kekosongan lagi

(saya tidak jamin jika tempat telah penuh

kerana nombor di atas dikemaskini secara manual.

Cepat tempah... jangan tunggu lagi!)

   

 

 

17 - 18 September 2013

 

 

 

Bayar sekarang (potongan istimewa):

 

RM1,920 RM990 RM890

 

RM797 sahaja!

 

( 1 2 HARI INTENSIF )

 

Yuran Kursus Praktikal Paling Murah!. Harga Asal RM1,920.

 

 

 

 

Selepas ini harganya mungkin akan dinaikkan

menjadi RM890. Ini pun masih dikira rendah!

 

 

 

Saya Jamin Jika Di Tempat Lain Anda Terpaksa  Membayar Lebih RM2,000 Untuk Kursus Seperti Ini!

 

Ini adalah bengkel praktikal selama 2 hari. Peralatan komputer, sarapan pagi, makan tengahari, minum petang disediakan. Cuma bawa diri sahaja.

Penginapan tidak disediakan. Panduan penginapan di atas.

 

 

 

Untuk kejayaan anda!

   

 

B.Sc (Hons) Comp. Sc. UTM

Usahawan Internet Sepenuh Masa

www.Facebook.com/bengkelwebsite

www.Facebook.com/zakiyusof

 

P.S: Tidak pernah terfikir bahawa satu hari saya akan menjalankan perniagaan Internet sepenuh masa dan cari makan dengan cara ini. Jika anda mahu, anda juga boleh melakukannya tetapi kenalah belajar caranya. Sertai sekarang!

 

 

P.P.S: Anda tidak perlu mengupah webmaster lagi untuk membuat website jualan kerana anda boleh membuatnya sendiri seberapa banyak yang anda mahu. Hanya dengan pelaburan sekali ini sudah berbaloi kerana anda boleh menjimatkan ribuan ringgit malah lebih lagi selepas ini. Cuba anda kira berapakah ROI segera yang anda dapat? Boleh saya katakan 'priceless' kerana saya juga berikan bantuan seumur hidup PERCUMA! Sertai sekarang!

 

 

P.P.P.S: Ada sahabat saya yang telah membelanjakan lebih RM2,000 untuk kursus seperti ini di tempat lain tetapi masih belum berhasil membina perniagaan Internetnya sendiri. Tetapi di sini hanya dengan kos yang minima, saya jamin anda tidak merasa rugi untuk pelaburan ini sekiranya anda berpeluang menjana RM puluhan ganda pendapatan lumayan melalui perniagaan Internet anda nanti. Jangan lakukan kesilapan seperti saya dulu kerana terlalu banyak membazirkan masa dan wang sendiri kerana tidak menjumpai 'guru' yang ada pada ketika itu. Ingat! MASA juga adalah KOS! Sertai sekarang!

 

 

 

 

    

Pejabat Urusan:

Internet Business Marketing

47-1, Jalan OP 1/2,

1 Puchong Business Park,

47160 Puchong, Selangor,

MALAYSIA

 

Waktu pejabat: Isnin - Jumaat | 9pagi - 6.00petang

Cuti Umum, Sabtu, Ahad: Pejabat ditutup (kecuali jika ada kursus)

Tel/Faks: 03 8075 0392

HP: 016-2636 101 :: 019-2626 101 (24 jam on)

Tinggalkan pesanan SMS jika talian sibuk.

 

 

Penafian Pendapatan

PELBAGAI USAHA TELAH DILAKUKAN UNTUK MEMASTIKAN SEMUA INDIVIDU MENCAPAI KEJAYAAN SEPERTI YANG DIRANCANGKAN. TIADA JAMINAN BAHAWA ANDA AKAN MENDAPAT PULANGAN SEPERTI YANG DIGAMBARKAN. SEGALA CONTOH PENDAPATAN YANG DITUNJUKKAN TIDAK BOLEH DIANGGAP SEBAGAI JANJI ATAU JAMINAN. POTENSI PENDAPATAN ADALAH BERGANTUNG KEPADA USAHA INDIVIDU YANG TERBABIT.

TAHAP KEJAYAAN IALAH BERGANTUNG KEPADA MASA, KEWANGAN, PENGETAHUAN YANG DIGUNAKAN DAN PELBAGAI KEMAHIRAN LAIN YANG BERKAITAN.

SETIAP INDIVIDU MEMPUNYAI KEMAHIRAN DAN KEMAMPUAN YANG BERBEZA-BEZA, DENGAN ITU PIHAK SAYA TIDAK MENJAMIN SEBARANG KEJAYAAN ATAUPUN TAHAP PENDAPATAN MAHUPUN BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG TINDAKAN YANG ANDA LAKUKAN.

SEBARANG CONTOH PENDAPATAN
YANG DITUNJUKKAN DI SINI ATAU DI DALAM BAHAN-BAHAN JUALAN/PROMOSI PIHAK SAYA IALAH MERUPAKAN PERKIRAAN TENTANG  PENDAPATAN YANG BERPANDUKAN KEPADA PENGALAMAN DAN PELBAGAI SUMBER BERKAITAN.


 

 Hakcipta Terpelihara ©. www.BengkelWebsite.com

Menerbitkan semula apa jua kandungan dari laman web ini tidak kira dalam apa jua bentuk medium

tanpa keizinan dari pihak syarikat merupakan satu kesalahan. Anda akan didakwa jika berbuat demikian.

Dilindungi di bawah Akta Hakcipta Terpelihara.

 

Siapa Saya | Bakal Terjawab  | Tarikh Bengkel  | Testimoni  |  Join Bengkel |  Bonus  |  Jadi Affiliate   | Login Affiliate |  Blog